Accounting & Finance Professional

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als accounting & finance professional voor. Samen met de medewerkers op de boekhouding of de finance afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Your job

In de bedrijfswereld draait alles om cijfers. En dat is exact waar jij op elk project mee bezig zal zijn. Zo ontferm je je over de budgettaire planningen en jaarrekeningen, zodat ze voldoen aan alle regelgevingen en normen. Naast operationele hulp, buig jij je ook over de AP, AR, GL, cost accounting, controlling, management rapportage en SOX compliance van de klant. Je laat er je analytische geest op los om er vervolgens constructief advies over te geven. Al die tijd heb jij één doel voor ogen: de financiële gezondheid van het bedrijf naar het volgende niveau tillen.

Your skills

Jij hebt een hart voor finance en accounting, dat merkt iedereen aan de gedrevenheid en het enthousiasme waarmee jij elke dag op het werk verschijnt. Die passie voor je vak ontdekte je tijdens je Bachelor of Master in Accountancy, Financiën, Handelswetenschappen of een andere finance richting. Het probleemoplossend vermogen dat je toen ontwikkelde, kwam goed van pas tijdens je eerste werkervaring. Verder heb jij een sterke interesse in IT en kun je je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels.

Our offer

Een project duurt gemiddeld 10 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en een verzekeringspakket. En een fantastisch JooS team, uiteraard.

Sounds like a plan?

accounting-finance-professional

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.