Credit Management
Professional

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en alles daar tussenin. Of beter gezegd, daar zorg jij als credit management professional voor. Samen met de medewerkers op de finance afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

Your job

Inkomsten en uitgaven liggen aan de basis van elk bedrijf. En ook telkens aan de basis van jouw projecten. Want als credit management professional ontferm jij je over de cashflow van onze klant. Dus duik jij in de facturatie- en invorderingsprocessen, kredietbeslissingen en KPI’s. Om daarna concrete actiepunten en oplossingen voor te stellen die het bedrijf op de weg naar succes zet én daar houdt. Rijzen er onderweg vragen bij de medewerkers? Dan ben jij er – als expert in het credit & collection proces – om die te beantwoorden.

Your skills

Je grootste troef is je vakkennis: financiële analyses maken en omzetten naar actiepunten kun jij als geen ander. Dat heb je te danken aan je analytische geest en probleemoplossend vermogen natuurlijk. Jouw liefde voor cijfers is echt zo groot dat je je gesprekspartner ook altijd weet te overtuigen van de voorgestelde oplossing. En dat in het Nederlands, Frans en Engels, zowel mondeling als schriftelijk.

Our offer

Een project duurt gemiddeld 10 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een bedrijfswagen en een verzekeringspakket. En een fantastisch JooS team, uiteraard.

Sounds like a plan?

credit-management-professional

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.