Dossierbeheerder Bank en Verzekeringen

JooS Consulting maakt deel uit van de United Consulting groep, gespecialiseerd in Finance, Business Support, Credit Management, HR en Supply Chain. Sinds 1998 bundelen we de krachten om samen de ideale werkomgeving te creëren voor onze professionals. Zo bieden we elk van hen uitdagende projecten, individuele coaching en premium opleidingen. En streven we voortdurend naar het juiste evenwicht tussen professionele ontwikkeling én de kostbare tijd daarbuiten. Want persoonlijke groei, dat staat voor ons voorop.

Voor onze divisie JooS Consulting zijn wij op zoek naar een Dossierbeheerder Bank en Verzekeringen met de nodige ervaring. Ben jij sterk in administratie en heb je oog voor detail? Werk je graag met klanten en ben je commercieel ingesteld? Dan is onze vacature misschien wel op je lijf geschreven!

Your job:

Als Consultant binnen Bank & Verzekeringen zal je verantwoordelijk zijn voor de opvolging van je eigen dossiers of klantenportefeuille. Je beantwoordt de vragen of helpt bij problemen van de klanten en geeft advies waar dat kan. Daarnaast zal je verantwoordelijk zijn voor het openen en behandelen van dossiers binnen Bank- en Verzekeringen of Leasing en voer je betalingen uit waar nodig. Op een ander project sta je dan weer in voor het opmaken of wijzigen van polissen en de bijhorende administratieve opvolging.

Your Skills

– Je bent in het bezit van een Bachelor of Master diploma in een Economische richting of minstens 2 jaar ervaring in de Bank en Verzekeringssector

– Je drukt je moeiteloos uit in het Nederlands en Frans, zowel mondeling als schriftelijk. Je staat namelijk dagelijks in contact met de klant via mail en telefoon.

– Je hebt oog voor detail bij de administratieve opvolging van jouw klantendossiers

– Je kan autonoom werken, maar werkt ook graag samen met je collega’s

– Je hebt een proactieve aanpak en stelt vragen wanneer nodig

– Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht

-Je werkt vlot met verschillende ERP systemen

-Een Febelfin certificaat is een pluspunt

Our offer:

Een vast contract van onbepaalde duur.

–Veel Variatie omdat je op tijdelijke projecten (6-9m) zal werken bij grote multinationals, gelegen op de as Antwerpen – Brussel

-Een aantrekkelijk loonpakket met bedrijfswagen en tankkaart

–Work-life balance verzekerd met 32 vakantiedagen

-Persoonlijke begeleiding en veel leermomenten

-Uiteraard de leuke events met jouw United collega-consultants. Sfeer verzekerd!

 

Wil je meer te weten komen over deze job? Reageer dan hier op onze vacature.

dossierbeheerder-bank-verzekeringen

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s. Check zeker ook onze socials om een beeld te krijgen van onze unieke bedrijfscultuur.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.