Junior Accountant

Your Job

Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken van alle inkomende facturen van onze verschillende entiteiten alsook het onderhouden van de masterdata van de leveranciers.

De maandelijkse payment runs worden door jou zorgvuldig voorbereid en verwerkt. Dagelijks boek je de bankverrichtingen bij in ons boekhoudpakket Exact Globe.

Je ondersteunt ook bij de billing en het verwerken van de verkoopfacturen. Je houdt de masterdata van de klanten nauwkeurig bij.

Je helpt het team met de maandelijkse afsluit en de daarbij horende rapporteringen. De voorbereiding van diverse aangiften zoals BTW, buitenlandse diensten, VennB,… behoren ook tot jouw takenpakket.

Je kan je helemaal uitleven in verschillende ad hoc projecten en komt terecht in team waar samenwerken het belangrijkste is.

Your Skills 

  • Je hebt een diploma in een financiële richting of bent evenwaardig door ervaring
  • Je hebt een analytische geest en affiniteit voor cijfers
  • Je bent een doorzetter die graag probleemoplossend te werk gaat
  • Je bent stressbestendig en hebt een hands-on mentaliteit
  • Door jouw nauwkeurigheid gaat er geen enkel detail verloren
  • Excel heeft geen geheimen voor jou
  • Je hebt een positieve mindset en werkt graag in een team
  • Je staat graag in contact met anderen, zowel telefonisch als face-to-face

Our Offer

Je komt terecht in een dynamische, informele werkomgeving waar teamwerk centraal staat.

Je krijgt de kans om je verder te ontplooien en je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde work-life balance en stabiliteit hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheidszin en FUN !

Sounds like a plan? Grijp je kans en solliciteer nu!

junior-accountant

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s. Check zeker ook onze socials om een beeld te krijgen van onze unieke bedrijfscultuur.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.