Loyalty Manager - Public Sector

YOUR JOB

Als Loyalty Manager ben je verantwoordelijk voor het opvolgen en uitbouwen van jouw klantenportefeuille binnen de publieke sector.

Je bent hierbij van A tot Z verantwoordelijk voor het behandelen van aanbestedingsdossiers. Concreet houdt dit in dat je de behoefte van de klant in kaart brengt, op een gestructureerde manier alle nodige informatie verzamelt en vervolgens de nodige acties onderneemt. Dit alles steeds in samenspraak met de Loyalty Director.

Verder zorg je voor een uitstekende match tussen de behoeften van de klant en de verwachtingen van de Professional, en zorg je voor een kwalitatieve samenwerking tussen alle partijen. Tijdens de duur van een project volg je de Professional nauw op.

Enerzijds ben je commercieel ingesteld, administratief sterk en bied je graag een uitstekende klantenservice, anderzijds begeleid je met passie Professionals in hun carrière. Het is net die mix van vaardigheden en competenties die ervoor zorgt dat jij je volledig kan uitleven in deze job.

YOUR SKILLS

– Je bent communicatief, een echte teamplayer en je houdt van een persoonlijke aanpak. Klantgerichtheid staat voor jou voorop en je beschikt over sterke coaching skills.

– Je bent administratief sterk, nauwgezet en zet graag de puntjes op de i.

– Je hebt een hands-on mentaliteit die je kan toepassen in elke situatie. Hierbij pas je je steeds aan in functie van de klant of Professional.

– Je spreekt vlot Nederlands en Frans, kennis van het Engels is een pluspunt.

– Ten slotte heb je een Bachelor of Master diploma en ervaring met de publieke sector of het indienen van aanbestedingsdossiers of tenders.

OUR OFFER

Je komt terecht in een dynamische, leerrijke en teamgeoriënteerde werkomgeving met een informeel karakter. Dit zorgt voor een uitdagende carrière met veel contacten en de nodige variatie.

Als Loyalty Manager krijg je de kans om je verder te ontplooien en je talenten te ontwikkelen in een sterk groeiend Belgisch bedrijf.

Wij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen en een bedrijfswagen. Naast een gezonde work-life balance hechten wij veel waarde aan integriteit, betrokkenheid, verantwoordelijkheidszin en FUN!

loyalty-manager-public-sector

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.