Recruitment Officer

Your Job

Als recruitment officer ben je verantwoordelijk voor de werving en selectie van de interne vacatures voor de gehele bedrijvengroep. Je rapporteert hierbij aan de Recruitment Team Lead.

Meer concreet treed je in contact met de business om een juiste functieomschrijving en vacature op te stellen. Nadien ga je actief op zoek naar nieuwe kandidaten via verschillende wervingskanalen en verwerk je ook onze eigen spontane instroom aan kandidaten.

Heeft je kandidaat je na een eerste telefonische screening en competentiegericht interview kunnen overtuigen? Dan regel jij een vervolggesprek met de juiste manager. Zijn ook zij laaiend enthousiast? Dan zorg jij dat de kandidaat een gepast voorstel ontvangt en overtuigd wordt om bij ons aan de slag te gaan.

Daarnaast stel je je flexibel op en ondersteun je het recruitment team bij het zoeken en aanwerven van consultants wanneer nodig.

Ten slotte neem je ownership over je eigen rekruteringsproces. Je werpt regelmatig een kritische blik op je manier van werken, doet voorstellen ter optimalisatie en implementeert ze. Dit allemaal om expert te worden in jouw vakgebied.

 

Your Skills 

 • Je hebt een eerste ervaring binnen rekrutering en selectie van verschillende profielen.
 • Je hebt min. een bacheloropleiding genoten, bij voorkeur in een mensgerichte richting.
 • Je bent gedreven, resultaatsgericht en doelstellingen schrikken je niet af.
 • Je kan je flexibel opstellen in veranderende situaties.
 • Je hebt een positieve mindset die aanstekelijk werkt voor de rest van ons team.
 • Je spreekt vloeiend Nederlands, kennis van het Engels en Frans is een pluspunt.

 

Our Offer

 • Een contract van onbepaalde duur
 • Veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen
 • Opleidingen en een persoonlijk groeitraject
 • Veel fun en events (in niet-coronatijden)
 • Focus op work-life balance
 • Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extralegale voordelen

 

recruitment-officer

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

 • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, Max. bestandsgrootte: 5 MB.