Supply Chain
Professional

JooS Consulting, een Belgisch consultancybureau met heel wat bekende bedrijven en sterke merken als klanten. Voor hen verzorgen we alle finance and accounting zaken – van boekhouding tot cash management en zelfs supply chain – want ook dat zijn cijfers. Of beter gezegd, daar zorg jij als supply chain professional voor. Samen met de medewerkers op de supply chain afdeling van onze klant natuurlijk, met wie je één team vormt.

YOUR JOB

Als supply chain professional bevind jij je op de logistieke afdeling van onze klant om je te verdiepen in de processen die er spelen. Je weet exact hoeveel producten er voor welke klant geproduceerd worden, hoeveel materiaal hiervoor gebruikt wordt en wat dat dan juist kost. En ook hoe die producten op tijd bij de juiste klant of op de afzetmarkt terecht komen. Omdat jij ook geregeld operationeel een handje toesteekt, weet jij precies wat er beter kan en vind je hier ook de gepaste oplossingen voor. Zodat de supply chain van onze klant binnen de kortste keren op rolletjes loopt.

YOUR SKILLS

Jij bent het liefst van ‘s morgens tot ‘s avonds met procesverbeteringen bezig. En daar ben jij dan ook een crack in. Daar zitten je probleemoplossend vermogen en planning skills zeker voor iets tussen. Geen wonder dat je een passie voor supply chain kweekte.

Verder heb je een Bachelor of Master in Logistiek Management, Global Supply Chain Management, Bedrijfsmanagement (met focus op Logistiek) of een andere logistieke richting. En heb je er ook een eerste werkervaring in planning, analyse of supply chain op zitten – waar je trouwens je sterke communicatie skills ontdekte.

OUR OFFER

Een project duurt gemiddeld 10 maanden. Daarna verhuis je naar onze volgende klant. Verwacht je dus aan veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen. No worries, daar krijg je ook heel wat extra opleidingen en trainingen voor. En natuurlijk een loon in verhouding met je prestaties, samen met een verzekeringspakket en een bedrijfswagen. En een fantastisch JooS team, uiteraard.

Sounds like a plan?

supply-chain-professional

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.