Finance consultancy
op niveau

Accounting & controlling – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van jouw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste professionals in finance of accounting. En die brengt JooS tot bij jou.

Contacteer ons

Accounting &
Controlling

Onze accounting & controlling professionals ontfermen zich over jouw boekhoudkundige en financiële processen. Jij rekent op hen als het op AP, AR, GL, cost accounting, controlling, management rapportage en SOX compliance aankomt. Maar evengoed om bij te springen als je goede bedrijfsresultaten even voor te veel werk zorgen en de payroll, inventaris en facturatie niet langer uitgesteld kunnen worden.

Afbeelding van twee loyalty managers van team JooS

Business Support

Onze Business Support consultants staan klaar om met veel enthousiasme administratieve ondersteuning te bieden. Hun communicatie en organisatie skills zijn hun absolute superpower! Ook kunnen zij de back-office taken bij jouw bedrijf overnemen. Van het opmaken van contracten, offertes en facturen tot het opvolgen van bedrijfsdossiers. Onze collega’s nemen dit graag op hun als de workload op jullie bedrijf even te veel is!

Credit Management

Schakel onze credit management professionals in om jouw debiteurensaldo aan te pakken en zo alle tekortkomingen uit je cashflow en liquiditeit te halen. Terwijl zij zich ontfermen over het credit & collection proces, uitgaande en openstaande vorderingen, en de omloopsnelheden, heb jij de tijd om na te denken over wat je met al die vrijgekomen middelen gaat doen.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij JooS?