Finance consultancy
op niveau

Accounting, controlling & supply chain – allemaal processen die cruciaal zijn voor de toekomst van uw bedrijf. Allemaal processen die meer impact hebben als ze in handen liggen van de juiste professionals in finance of accounting. En die brengt JooS Consulting tot bij u.

Contacteer ons

Accounting &
Controlling

Onze accounting & controlling professionals ontfermen zich over uw boekhoudkundige en financiële processen. U rekent op hen als het op AP, AR, GL, cost accounting, controlling, management rapportage en SOX compliance aankomt. Maar evengoed om bij te springen als uw goede bedrijfsresultaten even voor te veel werk zorgen en uw payroll, inventaris en facturatie niet langer uitgesteld kunnen worden.

Supply chain

U bent er heilig van overtuigd dat er binnen uw supply chain of uw logistieke afdeling nog ruimte is voor verbetering? Onze supply chain professionals buigen zich over uw productie-, materiaal- en distributieplanning. Zo loopt uw logistieke proces straks niet alleen efficiënter en vlotter. Het is meteen ook klaar voor de volgende groeispurt.

Credit

Schakel onze credit management professionals in om uw debiteurensaldo aan te pakken en zo alle tekortkomingen uit uw cashflow en liquiditeit te halen. Terwijl zij zich ontfermen over uw credit & collection proces, uitgaande en openstaande vorderingen, en de omloopsnelheden, hebt u de tijd om na te denken over wat u met al die vrijgekomen middelen gaat doen.

Contacteer ons

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij JooS Consulting?