Consultancy,
not as you
know it

Consultancy op topniveau is het resultaat van mensen in topvorm. Van mensen die verantwoordelijkheid krijgen over hun projecten. Van professionals die mogen en durven binnenlopen bij hun manager – en dat ook doen. Van professionals die weten te genieten van leuke hobby’s en 32 vakantiedagen. Van professionals die geen nummer willen zijn maar kiezen voor JooS, een Belgisch hier-tel-jij-helemaal-mee bedrijf.

Jouw
carrière

Boeiende projecten en uitdagende rollen. En dat bij leading companies. Klinkt indrukwekkend, dat weten wij ook. Dus zorgt JooS ervoor dat jij als professional kan groeien en mag groeien. Maar ook dat je niet moet groeien als je je nu al goed in je vel voelt. Al waarschuwen we je: de trainingen van collega’s die al tien jaar in het vak zitten en jou vertellen over hun succesverhalen en ervaringen, werken altijd inspirerend.

Een werkritme op mensenmaat

Geen overuren bij team JooS, dat beloven we. Vrijdagavond geen mails wegwerken, maar lekker gaan eten met vrienden of quality time met het gezin. Daarnaast krijg je bij ons 32 verlofdagen, ideaal om die grote reis te maken en de wereld te ontdekken! Want JooS waakt over het werkritme van haar professionals, door open gesprekken te voeren en te overleggen met de klant.

Positieve werksfeer

Gelukkige werknemers presteren beter. Dat ziet en voelt iedereen. Een win-win voor het team én jou als werknemer. Daarom houden we van een positieve sfeer. Tijdens de werkuren, en natuurlijk ook op onze JooS events.

Sterke merken

JooS professionals werken bij toporganisaties, voor grote klanten en bekende merken. Om daar knopen door te hakken, hun beslissingen te verdedigen en die ‘extra mile’ te gaan zodra dat kan. En daar hoeft niemand hen richtlijnen voor te geven. Want JooS professionals hebben nu eenmaal altijd een flinke dosis verantwoordelijkheidszin en ownership.

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij team JooS te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s. Check zeker ook onze socials om een beeld te krijgen van onze unieke bedrijfscultuur.