Consultancy,
not as you
know it

Consultancy op topniveau is het resultaat van mensen in topvorm. Van mensen die verantwoordelijkheid krijgen over hun projecten. Van professionals die mogen en durven binnenlopen bij hun manager – en dat ook doen. Van professionals die weten te genieten van leuke hobby’s en 32 vakantiedagen. Van professionals die geen nummer willen zijn maar kiezen voor JooS Consulting, een Belgisch hier-tel-jij-helemaal-mee bedrijf.

Jouw
carrière

Boeiende projecten en uitdagende rollen. En dat bij leading companies. Klinkt indrukwekkend, dat weten wij ook. Dus zorgt JooS Consulting ervoor dat jij als professional kan groeien en mag groeien. Maar ook dat je niet moet groeien als je je nu al goed in je vel voelt. Al waarschuwen we je: de trainingen van collega’s die al tien jaar in het vak zitten en jou vertellen over hun succesverhalen en ervaringen, werken altijd inspirerend.

Work-life balance

Op tijd thuis voor het avondeten of het huiswerk van de kinderen. Twee keer per week naar de voetbaltraining. En vrijdagavond geen mails wegwerken, maar quizzen met de vrienden of lekker  eten. Natuurlijk kan dat. Want JooS Consulting waakt over de work-life balance van haar professionals door open gesprekken te voeren en te overleggen met de klant.

Positieve werksfeer

Gelukkige werknemers presteren beter. Dat ziet, voelt en merkt iedereen. Vooral aan onze professionals. Zij ‘werken’ niet echt, maar amuseren zich wanneer ze met budgettaire planningen en invorderingsprocessen bezig zijn. Of wanneer ze een project met succes afronden. En zeker wanneer ze allemaal samenkomen op één van de JooS Consulting events.

Sterke merken

JooS professionals werken bij toporganisaties, voor grote klanten en bekende merken. Om daar knopen door te hakken, hun beslissingen te verdedigen en die ‘extra mile’ te gaan zodra dat kan. En daar hoeft niemand hen richtlijnen voor te geven. Want JooS professionals hebben nu eenmaal altijd een flinke dosis verantwoordelijkheid en vooral veel goesting.

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s. Check zeker ook onze socials om een beeld te krijgen van onze unieke bedrijfscultuur.