Business Controller

YOUR JOB

Als Business Controller ben je de financiële partner van de business. Je hebt namelijk een ondersteunende en adviserende rol ten aanzien van het management en de directie. Je staat bijgevolg in voor het uitwerken van diverse analyses (P&L, varianties, KPI’s…), het optimaliseren van processen en het opmaken van budgetten en forecasts. Tot slot ben je verantwoordelijk voor de rapportering van de financiële data naar het management.

YOUR SKILLS

Je bezit een Bachelor- of Masterdiploma in Accountancy, Financiën, Handelswetenschappen, TEW of een andere finance richting. Naast je passie voor Finance & Accounting heb je minimaal 4 jaar ervaring in dit domein. Je ontwikkelde hierbij een sterk probleemoplossend vermogen en analytisch denkpatroon. Een hands-on mentaliteit en leidinggevende skills zijn een meerwaarde bij onze klanten, alsook ervaring met ERP-systemen en BI-tools. Jouw liefde voor cijfers en klantgerichtheid zorgen ervoor dat elk project een succes wordt. Je kan je vlot uitdrukken in het Nederlands en Engels, bij voorkeur ook in het Frans.

OUR OFFER

– Een contract van onbepaalde duur

– Boeiende projecten die een gemiddelde duurtijd hebben van 6 tot 10 maanden, daarna staat er een volgend project voor je klaar

– Veel variatie, veel leermomenten en vooral veel nieuwe uitdagingen

– Opleidingen en een persoonlijk groeitraject

– Events met JooS-collega’s

– Focus op work-life balance

– Een aantrekkelijk loon, samen met een bedrijfswagen en een uitgebreid pakket aan extra-legale voordelen

 

Sounds like a plan?

business-controller

Wie kan ik contacteren?

Sollicitatie­proces

Telefonische screening

Zodra wij je cv ontvangen – via LinkedIn, op een jobbeurs of via onze site – gaan we met jouw kandidatuur aan de slag. Dan bellen wij je op en leren we elkaar kennen tijdens een kort maar krachtig gesprek van een half uurtje. Zitten we op dezelfde golflengte? Dan spreken we een datum en uur af waarop jij eens langskomt om face-to-face kennis te maken.

Ontmoet ons

Tijdens die eerste ontmoeting leer je onze manier van werken iets beter kennen. En dan krijg jij het woord. Niet om over het weer te vertellen, dat deden we al om het ijs te breken. Eerder om het eens over je competenties, talenkennis, motivatie, salaris en beschikbaarheid te hebben. Je technische skills mag je dan weer met de loyalty manager overlopen. Om daarna alles even te laten bezinken.

Contract bespreking

Zijn we allemaal overtuigd van een match? Dan bellen we je op met goed nieuws. Nog vragen? Dan is dit het moment om die te stellen. Want hierna word je bij ons verwacht om je contract te bespreken. En zit jij straks bij een van onze klanten voor je eerste uitdaging. Succes!

Meet our people

Benieuwd hoe het is om bij JooS Consulting te werken?
Bekijk de video’s van onze collega’s Jeroen en Jens.

Solliciteer

Zin om te werken als JooS professional? Vertel ons hieronder waarom jij niet mag ontbreken in ons team.

  • Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf.