De partner in finance

Een consulting partner kies je – terecht – zorgvuldig uit. Onze getalenteerde professionals staan op elk moment klaar om te helpen: tijdelijk of voor een langere periode, voor operationele hulp of voor zuiver advies. Nog geen duidelijk zicht op de exacte duur en inhoud van het project? Ook prima – dat bespreken we graag in een verkennend gesprek.

De partner in administratieve support

Administratieve ondersteuning om jouw bedrijf te ontlasten op tijdelijke basis. Daar blinken onze consultants in uit. Dit voor dagdagelijkse operationele activiteiten maar ook verschillende back office activiteiten. Andere operationele noden? Let’s talk!

Echte mensen

Consulting is geen afgelijnd product dat je uit de rekken neemt als je het nodig hebt. Of een formule die je uit een programma kan toveren. Je hebt er échte mensen voor nodig. Van vlees en bloed. Reken maar dat JooS professionals een leuke vibe meebrengen. En een warme groepssfeer. En een mensgerichte cultuur. Alsof het je eigen medewerkers waren.

Partner
op alle vlakken

Al sinds 1998 staat JooS jou bij met hulp en advies voor financiële & administratieve processen. Samen met andere business units zorgen we ervoor dat op elk van jouw projecten de perfecte professional wordt ingeschakeld.

Waterfront

Op zoek naar een interim manager die voor een bepaalde periode een afdeling of de business draaiende houdt? Waterfront weet exact op welke kandidaat je zit te wachten.

Supply Change

Je supply chain processen op punt zetten & ondersteunen? Daarvoor zit je goed bij team Supply Change.

PZ

Payroll, recruiting, training & development, compensation & benefits… Daarvoor zit je goed bij team PZ.

We are united

JooS maakt deel uit van de groep United Consulting. JooS werd als eerste business unit opgericht in 1998 en intussen zijn we met de groep uitgegroeid tot een trotse marktleider in België met meer dan 750 consultants aan boord.

Het is onze ambitie om de ideale werkomgeving te creëren voor onze professionals. Zo bieden we elk van hen uitdagende projecten, individuele coaching en opleidingen op het allerhoogste niveau. Want persoonlijke groei, dat staat voor ons voorop. #weareunited

website United Consulting

Clients

Benieuwd welke sterke merken al klant zijn bij JooS?